OM RESGLADH

Hannele Gladh foto Juliana Wiklund

OM RESGLADH

ResGladh är en researrangör med basen i Norrtälje, Sverige, som grundades 2010 av mig, Hannele Gladh.

Jag som driver soloföretaget ResGladh är född och uppvuxen på andra sidan av Östkusten, Helsingfors i Finland och som efter flytten till Sverige, några år i Stockholm hamnade i charmiga småstaden Norrtälje. 

 

Så länge jag kan minnas har jag haft en passion för resor och turism. En efterlängtad reseledarutbildning på 1980-talet öppnade dörren till resebranschen och jag stannade kvar och stortrivdes i 10 års tid. Olika faktorer gjorde mig dock nyfiken på att testa något annat och det blev mellanlandning inom logistik. Längtan tillbaka till resebranschen fanns dock alltid där och idén att starta vaknade till liv. Eftersom jag ändå satte ihop resor till vänner, dåvarande arbetsgivarens kick off resor samt slukade i mig nyheter om resor på min fritid slog idén att kunna göra samma sak i egen regi. Sagt och gjort, efter samspråk och resonerande tankar med mig själv och maken blev idén till verklighet. Jag hoppade från en bra tjänst utan fallskärm och livlina till en oviss framtid som egen företagare. I år firar ResGladh, och jag som entreprenör 10-år! Jag är tacksam att vågade ta klivet och ser framemot kommande tio…tjugo… trettio åren.

ResGladh älskar att resa

Jag drivs av nyfikenhet, älskar att resa, upptäcka nya platser, träffa nya människor och utvecklas. ResGladh kommer även i fortsättningen erbjuda naturnära och hållbara upplevelser samt bekväma resepaket. Jag kommer även att expandera våra populära resor innehållande workshops med fokus på hälsa, rörelseglädje och livsglädje. 

Jag älskar verkligen mitt arbete och gör alltid mitt bästa för att du som kund ska få den bästa servicen och reseupplevelsen med många glada minnen.

Äkta ResGlädje 😊 


Varmaste hälsningar,
Hannele