Sverige

Stockholm

Skärgården på Sveriges ostkust är något alldeles unikt med sina 30 000 öar. Stockholms skärgård, bjuder dig på en unik upplevelse med både vackra naturområden, kulturhistoriska miljöer. Du får ett unikt möte med naturens skönhet och skärgårdens sinne både till land och till havs. Skärgården på ostkusten är lätt tillgänglig från både land och hav. Kombinera gärna storstadsvistelsen i Stockholm med någon av de charmiga kuststäderna i Roslagen, norr om Stockholm eller öar i södra skärgården.
Sverige - Stockholm
  
Stockholm, Nordens vackraste huvudstad bjuder dig på enastående upplevelser. Stockholm är en storstad med enormt utbud av sevärdheter och charmiga Gamla Stan med sina smala gränder får man bara inte missa. Stockholm bjuder både vackra naturområden och kulturhistoriska miljöer. Skärgården är inte långt ifrån Stockholm, man kan nästan säga att den börjar där. Ett unikt möte med naturens skönhet och skärgårdens sinne kombinerad med pulsen i storstan. Med en kombination av guidad tur och Stockholmskortet får du mer av ditt besök i denna vackra huvudstad.
Stockholm , Nordens vackraste huvudstad och Stockholms skärgård, en av världens mest unika skärgårdar, bjuder dig på enastående upplevelser. Stockholm är en storstad med enormt utbud av sevärdheter och charmiga Gamla Stan med sina smala gränder får man bara inte missa. Stockholm bjuder både vackra naturområden och kulturhistoriska miljöer. Upplev havet och öarna. Skärgåden är inte långt ifrån Stockholm, man kan nästan säga att den börjar där. Ett unikt möte med naturens skönhet och skärgårdens sinne kombinerad med pulsen i storstan..
 
Vi skräddarsyr unika upplevelse i Stockholm och Stockholms unika skärgård. Med en kombination av guidad tur och Stockholmspass får du mer av ditt besök i denna vackra huvudstad

resgladh-sverige-flagga

Resa till Stockholms skärgård

Till Stockholm tar du dig antingen med flyg, buss , tåg eller bil. För att komma vidare till Skärgården finns det flera alternativ beroende vilka öar man önskar besöka. En del har broförbindelse och till andra vägfärja eller båtförbindelse.  Tveka inte att kontakta oss för mer information.