VANDRA

Vandra genom orörda skogar, längs vindlande skogsstigar och krokiga grusvägar eller längs en kust med klippor, klappersten och sand vid ett oändligt vackert hav. Att vandra är ett fantastiskt sätt att upptäcka nya och gamla områden på ett nytt sätt.
Vi erbjuder en stor variation av turer, korta och långa, både i Stockholms Skärgård och andra delar av Sverige. Allt är bokat och klart i förväg. Ni erhåller kartor, vouchers och all nödvändig information.

GUIDADE STADSVANDRINGAR

Att besöka ett museum, slott eller en viss stadsdel med en erfaren och kunnig guide ger oftast mycket mer än att bara gå runt på egen hand, oavsett hur beläst man är. Guiden kan berätta en givande historia bakom det du ser. Vi erbjuder guidade stadsvandringar i hela skandinaviska skärgårdsregionen, i både stora som små städer. Köper du även City Pass kan ni ta er fram som stadsborna själva, med buss, tunnelbana och spårvagn.

TEMA VANDRING

Under våra Livsstilsresor och Workshops, berikande med kunskap och information är vandring en återkommande aktivitet. En kombination av vackra naturupplevelser, matglädje och rörelseglädje.